Ni förstår så glada vi blir!

Tack igen till alla härliga människor som besöker oss & boostar oss med vänliga ord och uppmuntran. Det ger verkligen energi med alla positiva ord vi får höra. ”Det häftigaste vi upplevt” sa ett par som promenerat runt gamla brottet innan de kom till Sliperiet. Ni förstår så glada vi blir! Jättekul också att höra så många som tycker om designen ”Gylsboda”, med det belysta berget i glassfären. Fantastiske Micke Johans Konstglas som blåser glaset är i USA nu och utbildar glasblåsare.

Den nya platsen i installationen ”Genomsynlig” där man kan sitta & se på utsikten tycker Lexi är mysig. Hon lägger sig till rätta & spejar när vi vattnar humleplantorna.

Vi tog en runda dit för att pigga upp oss efter att vi grejat med att frosta av frysarna i Sliperiköket.

I Sliperiet fortsätter trevliga besökare att beundra Dagmar Glemmes vackra utställning.

Kom och se, före den 30 juli. Därefter börjar vi styla om till årets Gylsboda Festival.

Bordings hyllor fyllda med hans design får också mycket uppskattning.

Häromdagen fick vi besök av Pär, semestrande snickare med arbetslust. Här inspekterar han ytterdörren. Samtliga dörrar fick en genomgång med justering vid hans besök, superbra! De kärvande toadörrarna går så lätt nu och reservutgångens dörrhandtag som strulat är lagat. Det tackar vi för!

Många besökare kommer på cykel. Roligt att se hur Sliperietleden påverkat cyklandet mellan oss och Breanäs. Här är det cyklande besökare som kikar på Rolands pågående arbete, där baksidan av skulpturen ser ut såhär, medan framsidan

är på väg att formas och sedan skall poleras.

Det är mycket som skall ställas i ordning innan helgens Diabasvernissage på Galleri Havslust mm. Därav bli kvällarna extra långa i Sliperiet. Intressant är att det ofta kommer in trevliga besökare även långt ut på kvällarna.

Utanför fönstret syntes ett killar som spelade boule. Tyskar visade de sig vara, när jag senare frågade hur det gick. Ja, det är verkligen glädjande med alla fina människor som hittar hit. Tack!

Även denhär typen av besökare visar sin uppskattning , buketten jag satt vid entrén verkar falla denna besökaren i smaken.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Ni förstår så glada vi blir!