Härligt att se hallen fyllas av publik. Även full aktivitet ute & uppe på föreningarnas hus.

Härligt att se hallen fyllas av publik som vill lyssna på Axel de la Nietze i ord och ton, ett evenemang som ingår i årets Nässelfrossa.

Åke & Ronny, redo för mysig kvällsföreställning. Stort tack för en härlig kväll, vi får säkert anledning att hälsa duon välkomna tillbaka. Kanske nästa gång med deras Beatlesprogram, vad säger ni om det?

I uteserveringen stod Per & Göran och såg till att den som ville kunde få sig en smarrig våffla till livs. Kvällen inbjöd till att sitta ute och njuta av en kopp nybryggt kaffe efter den uppskattade föreställningen.

Här kom även förbi ett par från Australien senare på kvällen. De konstaterade att såhär vill de bo och söker nu efter boende i området. Fantastiskt, eller hur?!

Vi har börjat ställ iordning utrymmet för Gerda Bengtsson utställningen uppe på Föreningarnas hus, tillsammans med LGIF.

Det kunde hon nog inte tro, att det skulle bli en stor utställning med hennes verk i Lönsboda flera decennier efter hennes död.

Feriearbetare Henry har oljat bänkborden vid gamla brottet.

Mats svetsar & donar med ässjan till smedjan. Det var mycket klagomål på värmen..

Jag frostade av glassfrysen innan Holje Glass kom med påfyllning och tänkte hjälpa till att kyla ner arbetet i smedjan. Dock uteblev tacket för omtanken..

Vid veckans besök till handkirurgen i Malmö var tåget i tid & jag hann hoppa av och gå en sväng i Lund innan besöket. Beundrade denna vackra skulptur, den saknade skylt men gissar att det är Takashi Nahara som gjort den. Insidan är polerad. Nahara var en av de Japanska konstnärerna som kom till Ubbaboda Symposiet 1974 för att arbeta med Diabas.

Tillbaka i Gylsboda arbetar Rudolf vidare med minnessten för Goro Suzuki. Suzuki var också Japansk konstnär som kom till samma symposium och som också stannade kvar.

Bodo har med sig kollegan Dirk och de arbetar flitigt med den Japanska trädgården. Härligt att se när de provkör med vatten och det fungerar.

Det har varit en vecka av långa varma dagar med intensivt arbete. Bodo & Dirk har kommit långt med Japanska trädgården, vi tyckte de behövde ett avbrott på torsdagskvällen. Martin som jobbade i keramiken nappade på att kocka one pot dinner tillsammans.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Härligt att se hallen fyllas av publik. Även full aktivitet ute & uppe på föreningarnas hus.