Vad är det som skymtar högt där uppe, halvvägs in på Stenbrottsslingan?!

Den uppmärksamme vandraren som höjer blicken lägger märke till något högt upp bland granarna.

En installation som harmonierar med omgivningen.

En egen magisk liten värld som vuxit fram. Konstnären är samma som skapat Gylsingarna, betongskulpturerna ute i omgivningen- Pierre Nilsson. Stort tack till Pierre som lagt stort arbete på att få installationen på plats.

Tack också till alla fantastiska besökare som berikar våra dagar. Här var det bl a fotograf Lars Persson från Malmö som besökte oss. Besöket resulterade i att Irina som ställer ut vid festivalen får sällskap av Lars, de kompletterar varandra med större och mindre alster.

Alltid lika roligt när olika besökare upptäcker att de känner varandra sedan tidigare och råkar mötas hos oss. Flera sådana sammanträffande har vi haft under helgen.

Också jätteroligt med trevliga besökare som kommer efter rekommendation från Breanäs Hotell, det tackar vi för! Underbart med positiv samverkan som fungerar så fint. Vi är inte starka ensamma, men jäklar vilken styrka vi har när vi går samman. Tack!

Färgerna, kolla färgerna. Berget i Gylsboda, hur vackert?!

Ni förstår att vi vill hylla skönheten med en egen design, Gylsboda. Berget i glaset. Glaset gjort av fantastiska Micke Johans konstglas.

Bild lånad, se samtliga bilder och info om dem via länken nedan.

Vi gratulera denne Micke Johans konstglas som ställde ut hos oss förra vintern till hans John Bauer kollektion som gjort stor succé när den släppts i veckan. Via länken nedan kan ni se hela den fantastiska kollektionen. Socklarna i Diabas är stolta att få bära upp och belysa dessa mästerverk! Tack!

https://melefors.com/pages/john-bauer

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Vad är det som skymtar högt där uppe, halvvägs in på Stenbrottsslingan?!