I dagens inlägg: VESPER, Hjalsted, Micke Johans Konstglas, Bording design och Naturens Design..

Musikaliska begåvade ungdomar, vackert fotograferade vid brottet av estetiskt begåvade vänner. Ungdomssektionen i arbete. Det kan inte bli bättre!

På Gylsboda Festival kommer ni att få höra dem och deras sköna instrumentala musik. Åh, det kommer att bli SÅ bra! Kl 13 ser ni dem på scen. Kom sen ihåg var ni såg dem först! VESPER!

Kl 16 blir det sedan underbar musical, sång & dans med Daniel Wegge Hjalsted och gästartister Charlotta Järbrink, Felix Hammarskjöld och Josefine Elmander. Här kommer det att skapas magi på scen! Redan rutinerade musikalartister, helt fantastiska. Ja ni förstår, den 6 aug blir det heldag i Gylsboda. Vi fortsätter berätta om fler programpunkter framöver.

Än har ni chans att se Sven Ingvar Johanssons utställning, den finns kvar till den 6 juni. Tack alla trevliga besökare som varit här de senaste dagarna.

De yngre roar sig gärna i leklådorna.

Stackars Sliperihunden Lexi har till hennes självkänslas stora förtret försetts med kroppsstrumpa efter en operation, eftersom hon slaktat trattar & halskragar fortare än hon fått dem på sig. Men hon hälsar att hon är på bättringsvägen.

Vi lånar en bild från Galleri Melefors som visar ett exempel ur Micke Johans Konstglas´s fantastiska John Bauer kollektion som nu släpps på Konst- och Antikmässan i Stockholm. 10 unika glasskulpturer av mästaren Micke Johansson. Alla på rejäla socklar i Diabas med inbyggd belysning. Ännu en av Mickes briljanta idéer, klockren kombination med de magiska Bauerglasskulpturerna.

På promenaderna här i Gylsboda kan vi se naturens egna konstverk, här kombineras färger som också de är alldeles magiska.

Ja, ni ser ju. Vi är liksom omgivna av ren magi. Var vi hittar vår inspiration? Tja, omgivningen gör ju det ganska lätt för oss, lixom.

Plötsligt kan den bara stå där, en otippad gäst bland all Diabas. Har vi bara ögonen öppna hittar vi skönheten överallt omkring oss.

Perfektion i design hittar vi i Bordings designer. Denna Ljusbåge är så vacker och så mångsidig.

Den kan plockas ihop helt efter var & ens smak & tycke.

Kvällen avslutas med en kalljäst deg för att vi skall kunna ha ljumma frallor klara till morgondagens första besökare. Väl mött!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för I dagens inlägg: VESPER, Hjalsted, Micke Johans Konstglas, Bording design och Naturens Design..