Åsas stolta syrra!!

Japp, det är nu jag borde ha en tischa med texten ”Åsas stolta syrra”! Vi skickar massor med tack för att hon konsultat oss så proffsigt när vi tagit fram hela underlaget med rutiner kring livsmedelshantering, egenkontroller, rengöring, faroanalyser osv osv. Hon har lärt oss kalibrera termometrar, allt om rätt tänk kring specialkost, vikten av att märka upp allt osv osv. Idag har vi haft revision och det visade sig att det är ett mycket bra underlag att följa och bedriva verksamheten enligt. Tack!! (å snygg är hon ju också, människan har gått tidernas rond mot cancern för några år sedan & ändå ser hon sådär superfräsch ut så ingen kan tro att hon faktiskt är min storasyster..!).

Härligt att veta att vi är rätt på det, nu är det bara att fortsätta följa alla dagliga rutiner, veckorutiner & månadsrutiner så funkar det finfint.

Köket och personalutrymmen kontrollerades när vi gått igenom pärmen med alla rutiner & egenkontroller. Riktigt roligt att få höra att det ser bra ut.

Passade så klart på att visa de trevliga kontrollanterna den fina utställningen med Sven Ingvar Johanssons konst.

Flera besökare poppade in under tiden revisionen pågick , alla lika snälla & hade överseende med att de mest fick kika själva.

De hade ju mycket vacker att se på i utställningen!

Och alltså dessa dagar, missa inte att ut & njut av allt vacker naturen bjuder också! Det är nästan så hjärnan hittar på nya ord för att kunna ta åt sig alla intryck. Dofthav. Ögonbedövande. Insektsmusik.

Allt det ljusgröna blir ännu mer intensivt framträdande i kontrast till det vackert svarta. Diabas + vårgrönska = perfektion! Den ekvationen stämmer alltid, det är sen gammalt.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Åsas stolta syrra!!