Från duk & pensel till hud & nål

Vi är vana vid att se Elin sitta vid stafflit och skapa fantastiska målningar. Men hennes konstnärliga ådra yttrar sig på flera andra sätt. Bl a är hon en baddare på ”stick and poke” tatuering.

Jag har länge sagt, mest på skoj, att om jag någon gång skulle ha en tatuering skulle det vara Sliperi-loggan. Nu hade jag chansen att få den gjord av Elin, då var det ju bara att passa på!

Helnöjd!!

Mindre nöjd med vinterns återtåg, men den råder vi inte över så det är bara att inse, februari är en vintermånad.

Varmt välkomnade har i alla fall dagens trevliga besökare blivit. Lilla Svea älskar alla människor. Idag har vi haft glädjen att ha henne hos oss hela dagen. T o m Lexi smälte för det lilla livet.

Styrelsemöte & andra möten varvas med stenarbete, besökare och annat. En härlig variation. Nu är nio av tio av dehär socklarna med belysning monterade. Ser fram emot när vi kan visa slutresultatet.

Vi har beslutat att göra en Gerda Bengtsson utställning i samverkan med LGIF´s Föreningarnas Hus. I samband med årets Gylsboda Festival blir det utställningar & underhållning som vanligt i Gylsboda, och samtidigt blir det en utställning ovanpå loppisen i gamla Bergmanshuset om planen håller. Mer om den längre fram. Kul med samverkan föreningar emellan!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Från duk & pensel till hud & nål