Livsvandring

Livsvandring, av Christer Bording. Den lämnar ingen oberörd. I synnerhet inte nu.

Vi minns med tacksamhet. Och vi är tacksamma att vi fått vara delaktiga i en väldigt fin dag att hedra minnet av en mycket fin människa och konstnär. Tack.

Annars har helgen varit en blåsig historia, med stormen Malik på besök. Några träd över vägen , men ingen allvarlig förödelse vad vi sett i omgivningen här. Och ovanligt är att vi inte haft strömavbrott när det blåst.

Lördagen var blåsig, grå och regnig. Trots det kan vi konstatera att denna grå januarilördag kom det mer än 20 besökare som hittade ut till oss för att titta runt på utställningarna, promenera i regn och rusk och ta en kopp kaffe efter promenaden. Är det inte lite fantastiskt ändå?!

Besökare i olika åldrar, av olika nationaliteter. Precis som vi önskar.

Martin & Andrew var och förberedde för fortsättningen av glasväggsprojektet och Göran var förbi och tog ett röj med toalettstädningen. Här diskuteras bästa lösningen för upphängning av fönstren som skall hållas uppe vid servering. Wire blir nog en bra lösning.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Livsvandring