Natur- och kultur i Gylsboda

Här skall ni få en liten smygkik på infotavlorna som kommer att placeras vid Sliperiet och vid grillplatsen vid gamla brottet. Många har frågat efter information om slingor & leder, vi hoppas att detta skall underlätta. Samtidigt kan man få sig lite information till livs om både historia, natur & kultur. Tack alla som varit med och fixat med skyltarna på olika sätt. Katarina Månsson BrizaNatur layout & illustration, Josefine Gustafsson kartor, Agne Andersson input om ovanliga arter, alla som varit med och plockat fram information osv, snyggt jobbat alla! Tack!

Veckan har innehållit intressanta och flera givande möten och idag var det lunchseminarium om artist in residence. Jätteintressant det också! Verkligen något vi vill utveckla här, med boende i Martins Residence och plats för tex arbetande skulptörer här. Och toppen att vi kan medverka på webbinarium från Sliperiet nu när vi har fiber in hit!

Trevliga besökare, utomhusarbete med stenen och inomhusarbete med ansökningshandlingar mm fyller dagarna (och en stor del av nätterna..) .

Har konstaterat att kanelbullesemlor kan vara en av de mer underskattade uppfinningarna ever. Hade inga släta bullar, så det blev lite av ”man tager vad man haver” och denna gången blev det en lyckoträff. Får bli mer av den varan. Sliperiets Kanelbullesemlor, smaka på den!

Trevlig helg <3

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Natur- och kultur i Gylsboda