Tack alla som stöttar oss som medlemmar. Välkomna både nya medlemmar och alla återkommande.

Stort tack alla som stöttar oss som medlemmar. Vi tackar för alla som bidragit med årsavgiften. Vill du också bli medlem? Då blir vi superglada!

Enskild eller familj, medlemskapet kostar 200kr/år. Som medlem har du möjligheten att gå på våra årsmöten och möjlighet att vara med och påverka framtiden för Sliperiets verksamhet. 

Vänligen skicka dina uppgifter till medlem@sliperietgylsboda.se och sätt in medlemsavgiften via Swish: 123 576 3867 eller Bg nr 344-1912. Märk inbetalningen med medlemsavgift så underlättar vi för vår kassör. Stort tack! Som medlem får ni köpa ett ex av föreningens fina bok till halva priset, dvs endast 100 kr.

Vi återkommer inom kort med mer info om årsmötet. Vi arbetar intensivt med att finansiera den fortsatt positiva utvecklingen av verksamheten. Många trådar skickas ut åt olika håll och vävs samman till försök att finansiera de stora projekten som ligger på vänt. Vi har smedjan som skall färdigställas, utemiljön med skulpturpark, informationsskyltar (de är på gång och de blir superfina!) , vi arbetar för att kunna göra om uthusen till mineral/fossil museum för att göra bättre plats för kulturevenemang inne i stora hallen. Trädäck för bad och bastu finns också på listan och möjliggörande för artist in residence och förhoppningsvis också symposium. Ja, ni ser, idéer saknas inte, det var bara några exempel. Sakta men säkert tar vi oss framåt. Det som pågår just nu är coronaanpassingsåtgärden med avskärmning mellan stora hallen och köket. Det visar sig att åtgärden även har god påverkan på ljudet i lokalen.

All vaken tid som inte går åt till praktiskt arbete nu plöjs ner i ansökningar så vi skall kunna ta nästa kliv. Vi är så glada över alla härliga medlemmar som hänger med, stöttar och hjälper till. Tack! Alla behövs, fler är alltid välkomna <3

Alla trevliga besökare som kommer förbi tackar vi också. Utan er vore det ju inte värt mödan.

Idag strejkar systemet så vi lyckas inte lägga in nya bilder. Därför återanvänder vi den ljuvliga Sliperibilden från Joakim Lloyd Raboff.

Så arbetar vi vidare med ansökningar, sammanställningar, planering och förberedelser för flera mycket intressanta möten.

Ha det fint!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Tack alla som stöttar oss som medlemmar. Välkomna både nya medlemmar och alla återkommande.