Vi kikar lite bakåt och mycket framåt.

Ibland måste vi titta tillbaka lite. 2017 hade vi det såhär. Där den vita cykeln står på denna bilden

är nu öppningen här till vänster, där det nu kommer ett övre glasparti. Nu är vi redan inne på nästa runda, när väggen skall ljusas upp till den grågröna nyansen linoljefärg som Martin börjat måla med. Järnvitriolen som jag målade med var lite av en snabblösning inför invigningen då allt fick gå väldigt, väldigt snabbt. Det kommer att ge ett behagligt lugnt till rummet med den nya färgen.

Många av våra trevliga besökare frågar efter kartan till både promenad- och cykelled. Tyvärr har det fallit flera träd olyckligt över promenadslingan under de senaste stormvindarna, vi har inte hunnit åtgärda det än så man får kliva över dem för tillfället.

Cykelleden Sliperietleden, mellan Sliperiet & Breanäs

Många undrar också efter informationsskylt och då har vi det glädjande beskedet att de snart är färdiga för att tryckas och monteras, så till våren skall de vara på plats.

Nu får ni stå ut med att det slinker in en & annan valpbild när lilla Svea varit på besök. Vem blir inte glad av en valpbild, liksom? Bara Lexi som är lite, lite skeptisk 🙂

Lite silversmidande mellan varven.

Ville få till ett lite annorlunda hjärta.

När vi har några dagar med mildväder gäller det att ta vara på tiden när det går att stå ute och polera, det blir långa dagar och kvällar i pannlampans sken. Dessa är en rolig specialbeställning som ni skall få se när allt är klart vad det blir av det.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Vi kikar lite bakåt och mycket framåt.