Fullbokat på Zaches Pop Up och Inger Ohlssons föreläsning! SÅ roligt!

Hur är det, lyckas ni hålla reda på alla datum nu när det är mycket på gång här? En liten resumé:

På lördag är det Må bra ute. Mer info om den kommer på onsdag.

Den 3 nov är det dags för Zaches Pop Up restaurang i samband med föreläsning av Inger Ohlsson hos oss. Denna kväll är fullbokad.

Den 13 nov blir det vernissage med George Badawi.

Den 19 nov bjuder vi på festlig invigning av Stenbrotsslingan.

Den 5 dec blir det musikalisk föreställning om Axel de la Nietze.

Mer info om resp evenemang kommer efter hand.

Utställningen som står nu är välbesökt och uppskattad. Samtliga sex utställare får mycket beröm för sina fina alster. Några dagar före Badawis vernissage flyttar utställningen ut, så vill ni se den får ni passa på snart! Börjar ni fundera på julklappar hittar ni många bra förslag bland utställarnas alster!

Vi tackar alla trevliga besökare som kommer för att se på utställningarna & ibland ta en kopp kaffe med hembakade godsaker.

Idag kom det en fantastisk dam trampande på cykel. Hon kunde berätta historier från när det kom många tyskar i början på 50-talet, för att arbeta i brottet. En av dem kom att bli hennes man. De vackra stenarna på bilden skänkte hon till föreningen. Det tackar vi för <3

Boken fortsätter att gå åt med en väldig fart. Jätteroligt att den blivit så uppskattad!

79 kr blir frakten om ni vill ha en bok skickad till er. Ordinarie pris 200 kr, medlemspris för en bok / medlemsfamilj 100 kr.

Nu har vi en ny idé kring ett projekt som handlar om deltagarbaserad konst och kultur. Därav nattarbete med att göra projektbeskrivning.. Det projektet kommer vi att berätta mycket mer om, där vill vi involvera er och skapa tillsammans.

Samtidigt jobbar vi med nästa projekt med uthusen som måste renoveras och så pågår renoveringen av smedjan. Åh, så mycket roligt vi har framför oss! Ni hänger väl med?!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Fullbokat på Zaches Pop Up och Inger Ohlssons föreläsning! SÅ roligt!