Strykande åtgång!

Vad har vi för oss i Sliperiet? Jo:

Mängder av trevliga besökare förgyller våra dagar. Det tackar vi för. Strykande åtgång på våra hembakade frallor, kaffe & kakor.

När besökarna är extra intresserade av mineral- och fossilsamlingen är det en glädje att ha Hans-Erik Frodig, alltså samlaren själv, på plats att berätta om samlingen.

Andra tittar runt själva, på både konsten och samlingarna.

Många bokar sig en guidad tur. Det går bra att boka på tel 0703109162.

Ni som hänger med här i inläggen har sett ektrappan i halvmörker, här en bild i dagsljus så ni verkligen ser hur fint det blir! Här var det väldigt brant att gå förut, på Stenbrottsslingan. Halt blev det också dagar som denna, när regnet öser ner.

Det blir lite ruggigt på huggebacken sådana dagar.

Då får man varva med inomhusarbete och alla trevliga besökare ger god anledning till att in och skjula. Lexi tröttnade också på regnet idag.

Hade planerat att gå hem i lite vettig tid ikväll, men den planen sprack ordentligt i vanlig ordning. Golvet fick göras iordning så vi skulle kunna flytta ut gamla borrmaskinen & flytta in den nya. Br Björklunds Grus lät oss generöst låna maskin till att lyfta med, det är vi mycket tacksamma för.

Det blev en smått vådlig färd ut med den gamla.

Till slut stod den nya i alla fall på plats, men då var kvällen redan sen.

Första konsten till Grupputställningen har lämnats in. Det kommer att bli en fin utställning. Vernissage den 2 okt, missa inte den. Och nuvarande utställning står kvar till den 29/9, om ni inte sett den så har ni några dagar på er.

Ni har också några dagar på er att köpa föreningens nya bok till boksläppspris, 150 kr. Medlemspris 100 kr för en bok per medlemsfamilj.

Vi håller erbjudandet med boksläppspris första månaden. Därefter blir ordinarie pris 200 kr, from den 11 okt.

Vill ni ha boken skickad till er, bara meddela på medlem@sliperietgylsboda.se så skickar vi den mot porto 79 kr.

Medlemsförmånen kvarstår, med en bok per medlemsfamilj för 100 kr.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Strykande åtgång!