Bärhjälp?

Mellan våra trevliga besökare blir det lite stenknackande. Idag var det Bording Diabas liggande klockor som stod på schemat.

Spel på Bodo Langners klangspel lockar de flesta av våra besökare, i alla åldrar. Klangen är otroligt vacker!

Mycket vackert finns inne också att se, med Hiroshi, Akemi & Justas som utställare. Nu har vi tillfälligt extra bord och stolar inne, i morgon kommer nästa större sällskap som skall ha frallor, ett par sällskap på förmiddagen och ett på kvällen. Fika & guidningar i långa banor, kul, kul.

Bjuder på en till liten smygtitt från boken, på tal om guidningar. Joakim har fångat mig på bild under en guidning, när jag inte visste att han fotade. Annars brukar jag vara snabb att hoppa undan när kameran kommer fram, såvida jag inte är bakom den 😉

Om någon skulle missat det är det på lördag vi släpper boken, då kan ni komma och bläddra i den, eller kanske köpa några ex.

Vi tackar Barbara som bidragit med sina goda frallor. Vi är så tacksamma för alla som hjälper till. Nu på torsdag em skall vi bära ekvirket till bron in på plats. Då behöver vi vara många bärare, alla som känner sig sugna på ett gympass och som har tid & lust får gärna hänga på & bära. Tack! Vill någon bära vid ett annat tillfälle går det naturligtvis också bra, tänk då bara på att lägga materialet sorterat i de högar som det är levererat. Tack!

Det blev ännu en sen kväll i Sliperiet, Lexi sover som en sten medan jag förbereder i köket inför morgondagen.

Börjar känna att det är hög tid att göra som Lexi, sova.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!