Välkomna på invigning!

Lexi trivs på vår lilla scen, här har hon utsikt över vad vi har för oss.IMG_1290Max N monterar utslagsvasken. Rörmokare Christian har haft fullt upp idag med kök och toalett.IMG_1292Justas har hjälpt oss att organisera utställningen idag. Mats & Max N skjutsar skulpturerna på plats.IMG_1293Camilla städar & putsar & fejar, hela långa dagen. Göran är sjuk, men kom ändå en stund på em med björkar för dekoration.IMG_1297IMG_1298Anette putsar klart fönstren inför morgondagens invigning.IMG_1299Utställningen tar form, några av Pias skulpturer har flyttat in tillsammans med Evas tavlor. IMG_1304

IMG_1328På invigning måste det klippas band.IMG_1308Angela & Christer kom med härliga blombuketter. IMG_1309Rudolfs skulpturer har flyttat fram på podier.IMG_1310Fina Anneli & Lill-Stina kom med en jättefin lyckatill blomma. TACK!!IMG_1318Sen kvällsstädning. Pia, Mats, Max N & Lexi tar ett sista ryck med dammsugare & golvmopp innan morgondagens invigning. IMG_1320IMG_1324Äntligen!!IMG_1325IMG_1330Ann, Rebecka, Göran & Pia har handlat div till kök & toaletter som nu är på plats. IMG_1333Hej då Sliperiet! Vi ses imorn! Då skall vi testa ljudet som David fixat. Och smaka bullarna som Gabriella bakat. Och äta italiensk pizza från Pizzavagnen Bruno. Lyssna på tal och härlig musik. Och så vidare, och så vidare.. Vi ses!!IMG_1336

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Välkomna på invigning!