Förstärkning och medlemsförmån

Den fina utställningen med Hiroshi Koyama,

Justas Mickevicius,

och Akemi Takata står kvar tom 29 sept.

Gör gärna som de här trevliga damerna och kom och titta runt på den vackra konsten.

Idag fick jag kalla in förstärkning. Det ena trevliga sällskapet avlöste det andra och bitvis kom de samtidig, så när jag skulle ut & guida fick mamma Ulla rycka in i köket- jättetack för hjälpen! Ett härligt gäng med damer från trakten som promenerar på onsdagsförmiddagarna mellanlandade för fika, tyvärr missade jag att föreviga när de satt ute vid nya fina ekborden och myste.

Samtidigt kom nästa trevliga sällskap gör guidning och fika.

Så har dagen fortsatt, från 9.30 på morgonen till 21.30 på kvällen. Vi tackar alla härliga besökare, glada att ni hittar ut till oss!

Mats fick låna maskin idag (tack Krister) för att köra fram av virket till brobygget så gott det går, sista biten måste vi ändå bära. Ekvirket är tungt! Tack Richard som dök upp som frivillig bärhjälp, men med ryggproblem är det ingen syssla att rekommendera. Några frivilliga har anmält sig till i morgon eftermiddag, det tackar vi innerligt för. Pierre har också kört några träningspass med att bära sedan virket kom.

Till kvällen var det dags att fixa frallor & fika till nästa trevliga sällskap från Skälmershults Intresseförening. En förening som också har intressant verksamhet under utveckling.

Om nu någon skulle ha missat det påminner vi igen..

Vårt boksläpp på lördag. Kom och bläddra i boken, köp gärna med den hem. Trevlig att ha framme och njuta av de vackra bilderna. Många här hittar nog några man känner igen bland bilderna 😉

Priset boksläppsdagen blir endast 150 kr/st, för att många skall kunna ta med ett ex hem, den tål att bläddras i många gånger. Det är ett konstverk i sig, men Joakim Lloyd Raboffs alla vackra bilder. Det märks att Joakim är konstnär! Medlemsförmån: 1 bok per medlemsfamilj till reducerat pris, 100 kr.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Förstärkning och medlemsförmån