Filmer av Joakim Lloyd Raboff

Idag kan vi visa filmen som Joakim Lloyd Raboff gjort under tiden han arbetat med boken om Sliperiet och dess historia. Klicka in och titta, visst är den fin!? Här får vi också ännu ett prov på våra fantastiska sångfåglar Elin & Ella, när de så passande stämmer upp i ”We will ROCK you”.

För er som inte sett delningen på Facebook kommer här Elin Karlsson & Ella Ragnarsson, acapella i Kodalines All I want. Vackert så det förslår med stämningsfull ljuvlig sång på häpnadsväckande vacker plats av dessa fantastiska ungdomar. Varsågoda, bara njut!

I Sliperiet fick vi besök från fd kommunalråd och verksamhetschef i Karlskrona kommun, som var de som var verksamma när Sculptor Justas anlitades till att göra skulpturgruppen Adam & Eva till Karlskrona kommun i samband med att de blev vänort med Klaipeda.

Andra trevliga besökare berättade om ett vackert Diabasbord de har, av Christer Bording.

Nuvarande utställarna Hiroshi och Akemi kom på besök för att visa vänner den fina utställningen- samtidigt som vi fick trevligt besök av andra bekanta.

Yvonne Omdal har just gjort klart och paketerat snyggaste muggunderläggen av stengodslera i tvåpack. Ni känner väl igen motivet?

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Filmer av Joakim Lloyd Raboff