Snyggaste bänkborden från Unika Utemöbler i Osby, med hjälp av Kulturens Kapillärer

Har ni sett något så levandes grannt ?! På denna utomjordiskt vackra plats står nu ett av Unika Utemöbler i Osbys rustika bänkbord i ek och välkomnar besökare att sitta och njuta av utsikten och kanske en medhavd picnic.

Ideell Kulturallians ”Kulturens Kapillärer” har med hjälp av Postkodsstiftelsen utlyst hjälp till ideella föreningar som arbetar för allmänheten för att utveckla verksamheter och miljöer osv. Vi är så glada och tacksamma för denna möjlighet som kommer att bli en tillgång för såväl boende i området som tillresta besökare.

Joas Ingesson har snickrat borden och här håller Mats, Roland & Justas på att ställa dem på plats.

Här skall det ena stå.

Provsittning och styrkeprov.. Lägg märke till utsikten. Hur vacker?!

Och de två andra bänkarna från Unika Utemöbler i Osby står sedan tidigare vid Sliperiet. Tältet i bakgrunden återkommer vi till strax..

Men först ett par bilder till på temat bänkar, fast här i Diabas. Och med inbyggt fågelbad.

Eller är det en vattenskål för hundar, i bekväm drickhöjd?!

Den eviga diskussionen, är placeringen den perfekta, eller skall den flyttas en decimeter hit eller kanske en halv decimeter dit 🙂

Justas hade problem med sin computer som bara ville fungera på litauiska. Elin fixade det på ett kick och han konstaterar snabbt att henne skall vi vara rädda om!

Yvonne har jobbat i keramiken idag och när vi var samlade för kaffe passade vi på att skicka en hälsning från hela härliga gänget till en vän och konstnär som vi skickar piggapådig hälsningar till.

Vi tackar alla trevliga besökare som kommit förbi och som glatt tittat runt trots att vi är just mellan två utställningar. I morgon skall det byggas ny utställning inför festivalen. Ni kommer väl på lördag?!

Så var det då dags att dra igång cirkusen. Nu skulle det byggas tält.

Hm.. Såhär såg det inte ut på instruktionsvideon. Och i beskrivningen stod det att man skulle smälla upp det på en minut. Näpp.

Hur vi än drog och försökte så passade det inte.

Ner med det igen. Vår vana trogen med det flyt vi har visade det sig att vi fått fel tältduk. Inte undra på att den inte passar! Nu har Dancover fått väldigt tydligt förklarat att vi skall ha en tältduk som passar. Nu. Flytet fortsätter. De svarta är slut. Kan vi kanske tänka oss en i rosa?

NEEEEJ det kan vi inte.

Så nu skall det komma en i färgen Latte, innan helgen. Fortsättning följer, spänningen är olidlig.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Snyggaste bänkborden från Unika Utemöbler i Osby, med hjälp av Kulturens Kapillärer