Marika Lagercrantz till Gylsboda Festival!

Vem tänker du på om du skall välja en kvinna som är särskilt intressant inom svenskt kulturliv? Den frågan har jag fått och på den blev det spontana svaret Marika Lagercrantz. Hur fantastiskt är det inte då att kunna presentera henne på scen på årets Gylsboda Festival?! Ni förstår! Hon kommer alltså till Gylsboda den 7 aug för att medverka på Gylsboda Festival. Japp, vi är mycket, mycket glada. Vi är naturligtvis mycket glada över alla som medverkar och kommer att göra festivalen fantastisk. För det kommer den att bli, det våga vi lova!

Bodo Langner är vid Sliperiet och arbetar vidare med den japanska trädgården. Det blir mer vattenspel och en vacker liten stenbro. Dessutom skämde han bort oss med en ljuvlig blomkålsstuvning.

Väldigt praktiskt med lyfthjälp när Bodo är här med sin lilla lastbil.

Svalkan inne i Sliperiet uppskattas av våra trevliga besökare. Mettes keramik och emaljer sätter ofta leenden i människors ansikten, de gör en glad!

Mineralsamlingen går inte obemärkt förbi heller.

Sommarkul med Runristning under ledning av Rudolf Germeroth. Underbara barn som med liv och lust går in för uppgiften. Bra betyg för Rudolf när eleverna undrar om de får komma tillbaka och fortsätta i morgon!

Tre av deltagarna på dagens sommarkul visar stolt upp sina fina alster som de skapat (vi har fått lov att lägga bilden här).

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Marika Lagercrantz till Gylsboda Festival!