Efter Alla Leders Dag önskar vi en fin Nationaldag!

Alltid första lördagen i juni: Alla Leders Dag, ALD.

”ALD är ett event för att hylla våra lokala leder. Målet är att stödja och lyfta fram lederna, sprida kunskap om naturen och allemansrätten och få folk att röra sig mer. Eventet är initierat av Sveriges Nationella Sceniska Led, SNSL, som är en ideell förening. SNSL är grundare av Via Suecia, Den Svenska Leden, mellan Smygehuk och Abisko/Treriksröset.”

Nästa år när det är dags att fira ALD har vi nya leder att fira, bl a denna:

Josefine Gustafsson arbetar bl a med att ta fram kartmaterial till denna cykelled som skall knyta ihop Sliperiet Gylsboda med Breanäs, samt en lite äventyrlig vandringsled och en mera tillgänglighetsanpassad.

Dagar som dessa lockar verkligen till uteliv!

Fram på eftermiddagen var det tom så varmt att några av våra trevliga besökare föredrog att fika inne i den svala hallen, samtidigt som de beundrade utställningen med Ditte Norström och Christer Bording.

TM Medie Art Tommy & Marie har levererat vykort på de fantastiska Gylsboda-motiven de tagit fram.

Rolands skulptur antar allt mer skepnaden av en mänsklig silhuett.

I morgon, nationaldagen, har vi första träffen med Joakim Lloyd Raboff som skall göra vår efterlängtade Gylsbodabok. Senare på dagen skall vi fira Sliperiets storbakande mamma Ulla som fyller 75. Vi är med andra ord lite begränsade under morgondagen, men Roland finns på plats och kan visa utställningen. Vi önskar er en fin nationaldag!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Efter Alla Leders Dag önskar vi en fin Nationaldag!