En växt i tiden

Nu tittar de fram, förvånar med sin kraft att växa där det lixom egentligen inte går att växa. Som små påskgula solar möter de oss- fast idag drog de ihop sig lite i de kyliga (läs svinkalla) vindarna.

Tussilagoblommor och blad har en slemlösande effekt och användes förr som hostmedicin. Därav det latinska namnet tussilago som betyder ört som häver hosta. Känns ju som en växt i tiden.

Inne i Sliperiet fortsätter Pierres utställning. Så roligt med alla som kommer och besöker oss, det tackar vi för. Många tavlor har hittat nya hem, men här finns fortfarande flera kvar. Om någon av våra trevliga följare har ett offentligt utrymme där man vill låta hänga tavlorna när de flyttar ut går det bra att kontakta oss, Pierre vill gärna att de skall visas så det kan bli en win-win: att en lokal kan bli utsmyckad samtidigt som tavlorna visas.

Vårärmen låter vänta på sig, stenarbete ute har varit en kylig syssla idag. Då är det tur med alla besökare som ser till att man kommer in i värmen.

Påsken går mot sitt slut, vi hoppas ni har sköna helgdagar. Karin Linderoths fina bonader finns kvar hos oss, de fungerar lika bra på väggen efter påsk. Med sitt låga pris är de ett fint alternativ om man vill ha med en liten gåbortspresent- när det blir tider så vi åter kan börja besöka vänner & bekanta igen.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för En växt i tiden