Glad Påsk!

Sliperiet Gylsboda önskar Glad Påsk! En av våra utställare, Karin Linderoth, har färgat ull, klippt från välmående pälsullsfår. Det kan vi med gott samvete påskpynta med.

Tackar alla trevliga besökare för fina dagar. Väldigt roligt med långväga besökare som kommer tillbaka till oss, det tackar vi för!

En liten rundtur i området blev det också.

Mellan besökarna blir det arbete ute på gaveln, där solen gör dagarna riktigt behagliga nu. Här är det Bording design, droppen urholkar stenen, som växer fram.

Helt klart mycket behagligare än bara för några veckor sedan.

Intressant digital ordförandeträff i Skånes Hembygdsförbund har vi också haft, bra att ventilera frågor mellan föreningarna & hjälpas åt att hitta vägar för utveckling. Så smidigt det är med digitala möten, sparar in mycket farande!

Nu önskar vi alla en go´och glad påsk! Det bidde ingen påskrunda i år heller, men Pierres utställning står kvar så den går bra att besöka. Skärtorsdagen är det Per ni träffar i Sliperiet, långfredagen både Per & Göran. Å sedan är jag tillbaka, då ringer ni säkrast 0703109162 innan, så jag inte är ute & ränner med hunden just när ni vill besöka utställningen.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!