”Vind från havet” blåser in över Sliperiet

Stefan Hansson Art. ”Vind från havet”, akvarell 58×76 cm. Inspirerat från en ö i Stockholms arkipelag. Drömmar om sommar och svalkande vindar. Fine art print/giclee, framställd i en låg begränsad upplaga, numrerad och signerad. Vi är glada att kunna erbjuda den för er i Sliperiet. Tack Stefan, och tack Pia B som hjälpt till med leveransen.

Visst blir man lite tagen?!

Här ståtar den ovanför Tony Aronssons träalster i Sliperiet.

Tony är även fotograf. Den vackra bilden som han skänkte till helgens tipspromenad är på en träspann som hänger på en vagn en frusen & kall vinterdag vid Linnés Råshult. Bilden är utskriven i sepiaton på helmatt fotopapper.

Idag har det varit småruggigt, det har småregnat hela dagen MEN det känns att det är vår i antågan. Och det syns. Knoppar på väg att brista på trädens grenar. Och varje vår kommer minnet av den stackars lärarinnan som modigt läste dikt för eleverna i skolans gymnastiksal. ”Ja visst gör det ont när knoppar brister. Varför skulle annars våren tveka? Varför skulle all vår heta längtan bindas det frusna bitterbleka. Höljet var ju knoppen hela vintern. Vad är det för nytt, som tär och spränger?” osv osv.

Ni känner säkert igen Karin Boye.

Nästan som knoppar på väg att brista. Örhängen i Diabas.

Pierres uppskattade utställning står kvar några veckor till, kom & kolla!!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för ”Vind från havet” blåser in över Sliperiet