Följ gul snitsel!

Välkomna på tipspromenad. Följ gul snitsel så hittar ni rätt. Först upp längst med gamla brottet till Transformatorn, sen ner till den gamla krutkällaren. Vid krutkällaren vänder ni tillbaka, där har vi en extra röd/vit snitsel för uppmärksamhet att här vänder vi.

Eftersom det står i tidningen Espresso att vi startar kl 10 så gör vi naturligtvis det 😉

Pierre har fyllt på med nytt i utställningen. Här snackar vi rykande färskt, färgen är inte riktigt torr än.

Dagen har bjudit på både spontana och planerade möten, alla lika givande. Det tackar vi för! Josefine har stenkoll på planen för friluftslivets år, Erik från Malmö uppskattade området & fick härliga idéer kring möjligheter att skapa med musik här & Tommy kom förbi med som alltid bra input, tankar & idéer. När många jobbar tillsammans & drar åt samma håll blir det resultat! Så roligt!

Så tog vi då en runda så Josefine snitslade upp tipsrundan & passade på att njuta av en stunds vårsol. Dock är det kanske bra om ni tar med regnrocken i morgon.. Vi ses!

Trevlig helg.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Följ gul snitsel!