Gylsboda i sprakande färg

Är det inte alldeles ovanligt spektakulära solnedgångar denna tidiga vår? Som ikväll tex, bakom de gamla kranarna där det lastades sten under tidigt 1900 tal för transport på järnvägen.

Vackert är det ju här, även utan solnedgång.

Det är något vi vill dela med våra trevliga besökare, skönheten i naturen. Under detta Friluftslivets år skall vi göra det på olika sätt. Häng med här, så ni inte missar någon programpunkt.

Vi gläds åt alla trevliga besökare. Vid önskemål försöker vi få konstnären själv att vara på plats vid bokade besök, för att svara på frågor & berätta om sitt skapande. Här är Pierre igång & visar sina målningar tidigare i veckan. Särskilt roligt med dessa damerna som var på besök i Sliperiet precis när vi börjat röja i byggnaden, som sedan följt oss i uppbyggnaden.

Ute på gaveln är det full aktivitet med att knacka ljuslyktor för leverans i nästa vecka. Mellan varven lite silversmide, här en liten detaljbild från en större skulptur som är under arbete.

Långa dagar & sena kvällar med jobb, då är det kul när det är mera aktivitet i Sliperiet (kanske inte lika kul för Elin som försöker koncentrera sig på måleriet samtidigt som jag väsnas med betydligt bullrigare skapande.. ). Här syns hon, både på staffliet & ”live” 🙂

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Gylsboda i sprakande färg