Skriv in datumen!

Vi tackar alla trevliga besökare som kommer till Sliperiet för att titta på den pågående utställningen med Pierre Nilsson. Ni som inte sett den har tid på er, den kommer att stå kvar en bit in i april. Många bokar tid för besök så man har hallen för sig själv, så undviker vi risk för smittspridning. Boka gärna er egen tid på tel 0703109162. Välkomna!

Nästa vernissage kan ni också redan nu pricka in i almanackan. Det blir Diabas av Christer Bording och textil konst av Ditte Norström. I maj är datumet, vi fortsätter följa rekommendationer, för närvarande max 8 pers åt gången.

Christer Bording
Ditta Norström

När vi nu är inne på datum påminner vi om tipspromenaden. Deltagandet är fritt och det kommer att bli trevliga priser till vinnarna.

Mellan våra trevliga besökare hinns det ibland med lite stenknackande och silversmidande. Och till silversmidet behövs det ju också sten för att få till ett komplett smycke. Steg för steg:

Häromdagen när kassaskåpet hämtades hit kom också detta gamla klädskåp tillbaka till smedjan, efter att det varit på uppfräschning hos Göran. Nu är det rent & fint & målat i olivgrönt, väl matchande med resten av inredningen.

Som sagt, kom & titta på utställningen, Pierres stora vackra hästtavla har fått sällskap av ett Bording-bord i Diabas & oljad ek. Vi ses!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Skriv in datumen!