Konst inne & vernissagelunch ute. Välkomna!

Trevligt reportage i Norra Skåne. Välkomna i morgon lörd kl 11-16 för att se utställningen, träffa konstnären själv, ta en promenad i området och titta på de stora skulpturerna vid det gamla stenbrottet som också är gjorda av Pierre Nilsson. Uteköket erbjuder värmande soppa/gryta med gott bröd från Loshults handelsbod. Det goda brödet serveras även till korven, som också är lokalproducerad från Ängaholma Gård. Kaffe & våffla kan ni också värma er på. Inne i utställningen får 8 besökare åt gången titta runt och passa på att prata med konstnären/författaren. Såhär i coronatider passar det ju förträffligt att köpa med en bok eller tre hem, att fördriva tiden med när vi inte kan umgås med vänner hur som helst. Eller en vacker, fantasifull tavla att njuta av varje dag hemma på väggen. Tavlorna är som berättelser i sig.

Vi tackar MN Entreprenad för lånet av maskinen, så det är något sånär återställt vid parkeringen inför morgondagen.

Vi har också fyllt på med lite nytt till påsk, från Karin Linderoth. Söta bonader och charmiga påskkort hittar ni nu i Sliperiet.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Konst inne & vernissagelunch ute. Välkomna!