Tidning, radio och inspelning, allt på en & samma dag.

Möten, inspelningar, tidningsjournalister & radiointervju på en & samma dag, en aktiv dag i Sliperiet. Här är det Richard Sseruwagi (som själv är skådespelare) som riggar för en intervju med Pierre Nilsson inför helgens vernissage. Resultatet ser ni på föreningens Facebook, en fin presentationsfilm, tack Richard!!

Tidigare var det Radio Kristianstad (till vänster) och Norra Skåne (till höger) som ville veta mer om det parallella universum som läsaren tas med till genom Pierres konst och böcker. Radions intervju gick ut direkt i etern, strax före lunch idag.

Tidigare i veckan blev Per & Göran klara med de arkeologiska utgrävningarna som de gjort för att det sedan skall kunna byggas upp bärlager & gjutas golv mellan den kalla & den uppvärmda delen av byggnaden. Plåtdelen som syns i bakgrunden på nästa bild är den ouppvärmda delen.

Ibland hittar vi saker som Tommy kan ta med till LGIF´s loppis i Lönsboda, ibland behöver vi saker som han kommer med till oss. Nu senast var det en korp som behövdes till utgrävningarna. Den tackar vi för!

Ett gäng ”Vänskapsljus” (Bordingdesign) har flyttat vidare.

Ikväll var det dags för nästa lilla inspelning. Grabbarna (ett ytterst internationellt gäng, en dansk, en kanadensare & två tyskar) trimmar in den lilla Drönaren

Här svävar drönaren framför oss, den lilla grå saken strax ovanför huvudhöjd, & jag skall då komma ihåg mitt lilla manus.. Tror jag fick med det mesta.

När vi nu hade tillgång till lilla Drönaren passade vi på att få skorstenen kollad från ovan. Ser ni den lilla flygaren, strax ovanför skorstenen?

Här tar den bild på Sliperiet från ovan och går sedan ner för landning

och här landar den snällt i handen på Mats.

Planen för lördagens vernissage har också lagts upp lite närmare idag. En vegetarisk gryta med vitlöksstekt bröd förbereder Pierre för servering i uteköket. Lokal korv från Stationsbutiken i Lönsboda blir det också i uteköket. För den som vill värma sig på kaffe kommer det naturligtvis också att finnas. Och våffla till kaffet, för den som så önskar. All servering blir från uteköket, inomhus får enbart 8 besökare åt gången vistas.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Tidning, radio och inspelning, allt på en & samma dag.