På torsdag..

..är det dags för det digitala samtalet som är något av avstampet för Sliperiet Gylsbodas program under Friluftslivets år, tillsammans med Josefine Gustafsson. Länk kommer längre fram i inlägget. Först bjuder vi på en sneak peak på utställningen som är på väg att växa fram i Sliperiet, med Pierre Nilssons alster. I förgrunden en modell, ett torn som återkommer på bilder både i böcker och på tavlor. I bakgrunden skymtar en av de större målningarna.

Promenad i området bjuder på mer av Pierres skapelser. På olika platser dyker figurerna upp.

Den förste av dem alla är Gylsar, här på en bild från i höstas där han verkligen matchar omgivningens färger.

Här följer de utlovade länkarna till torsdagens livesändning. Passa på att vara med, lyssna och skriv era frågor och funderingar, så tar Ebba & Josefine upp de trådar från åhörare som hinns med.

https://www.facebook.com/sliperietgylsboda/posts/2391950637615063

https://www.facebook.com/sliperietgylsboda/live/

Trevliga besökare har dagen också bjudit. En kom med en bokning av ett litet sällskap i augusti. Vi skriver in bokningen med glädje och hoppas innerligt att den går att genomföra.

Så har vi våra favoritrörmokare på plats, de kämpar hårt mot kylan som ställer till det med vattenförsörjningen. MN Entreprenad är inkallad som förstärkning, här diskuteras nästa steg.

Vi fick ju inte missa att det var fettisdagen. Kanske ingen klockren fika med två diabetiker vid bordet, men det funkar med en semla när de arbetar hårt. Annars erbjuder Lexi sig att hjälpa till att äta upp.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för På torsdag..