Låt alla dagar vara hjärtliga <3

Vi önskar glad alla hjärtans dag- men vill tillägga att vi tycker att alla dagar skall vara lika hjärtliga. Vänlighet och omtanke om varandra och omgivningen gör gott för alla och föder mera gott. Vi tackar de senaste dagarnas trevliga besökare, där många passat på att köpa med sig av Karin Linderoths vackra kort för att sprida glädje, kanske att skicka till någon som bor långt borta, eller någon som man inte kan träffa i pandemitider. Ett kort med ett vänligt ord är alltid uppskattat.

Solen värmde riktigt gott idag, tom så det töade lite på väggarna i brottet.

Lite fler plusgrader skulle vara välkomna, så vi kan jobba ordentligt med våra stenar. Vatten behövs vid bearbetningen och det kalla vädret ställer till problem. Då får det bli lite inomhusarbete medan vi inväntar mildväder.

Här en ring under arbete.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Låt alla dagar vara hjärtliga <3