Luften Är Fri- Trevlig helg!

Huvaligen så tomt det blev när glasutställningen flyttade ut. Det blev till att snabbt plocka fram alster från våra olika konstnärer som alltid finns representerade hos oss och ställa i ordning en utställning så dagens trevliga besökare inte möttes av en tom lokal. Här syns skulpturer av Christer Bording och Sculptor Justas och på väggen målningar av Elin Karlsson.

Frukostrast i arbetet med bl a vattenfiltret, Egons rör på plats, det känns tryggt. Den uppmärksamme kan skymta i bakgrunden vid skärmväggen att en glasskulptur står kvar. Hon fick stanna som en liten reklampelare för Micke Johans konstglas, det är vi glada för.

Efter lunch fick vi trevliga kaffegäster där det visade sig att beröringspunkterna var många. Världen är verkligen liten!

Tackar för ännu en händelserik vecka & önskar alla en trevlig helg.

Luften Är Fri invigdes officiellt idag. Nu går vi in i Friluftslivets år på allvar. Mer om det inom kort. Pssst, ni har väl också märkt att det är ljust lite längre på kvällarna nu?! Hur underbart är inte det då?!

Och så en rättelse. I presentationen i förra inlägget presenterade jag Yvonne som tagit hand om medlemsregistret. Hon heter Omdal i efternamn & inget annat. Tack <3

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Luften Är Fri- Trevlig helg!