Sista veckan med Micke & Karoon- nästa utställare: Pierre Nilsson

Bilduppdateringen strular så jag får inte in nya bilder när jag laddar upp. Tills det är löst använder vi det som finns inladdat redan. Och arbetet fortsätter naturligtvis oförtrutet i Sliperiet. Det målas, keramikas, knackas sten & smids silver. Vi renoverar, städar, tar emot våra trevliga besökare, planerar och administrerar. Medlemsregistret gås igenom och uppdateras. Vi ber om ursäkt till er som inte fått ert medlemskort för 2020, vi gör ett omtag och en person kommer att ansvara för medlemsregister, utskick av medlemskort och info. Vi hoppas att ni vill fortsätta stötta oss och vara med i den fortsatta utvecklingen. Enklast är att ni fyller i medlemsinfo på hemsidans flik Stöd sliperiet / Bli medlem. Betala in medlemsavgiften 200 kr / fam till Swish: 123 576 3867 eller Bg nr 344-1912. Tack till er som redan gjort det. Vår nya medlemsansvariga Yvonne har just tagit sig an uppgiften, det tackar vi för! Passar också på att be er hjälpa oss bli fler. Tack <3 Vi har så många projekt som väntar, var med och se dem växa fram!

Vi kan nu berätta om vår nästa utställare. Han skämmer bort oss med att själv ha gjort affisch till sin utställning.

Det ser ut som att vi i januari och februari får avstå från de evenemang och vernissager som vi hade planerat. I mars tänker vi att det förhoppningsvis är tillräckligt varmt ute så vi skall kunna sy ihop något rimligt med få besökare åt gången inne och något ute för de som får vänta på sin tur. Vi fortsätter följa utvecklingen, men så ser planen ut nu.

Ni som varit i Gylsboda har säkert sett de väsen som dyker upp här och var bland stenarna. Skaparen till de fantastiska platsbyggda skulpturerna heter Pierre Nilsson.

Han skulpterar, målar, skriver, fotograferar, musicerar, ja- listan kan göras lång. Det kommer att bli en spännande utställning med bred spännvidd. Allt från de modeller han bygger för att fotografera miljöer och skapa bilder till berättelser till färdiga tavlor, böcker och magasin kommer vi att få bekanta oss med.

En innerlig strävan till att göra världen till en bättre plats löper som en röd tråd genom allt han gör. Att ge jordklotet en ärlig chans till återhämtning.

Så påminner vi om att det är sista veckan den underbara glasutställningen finns kvar hos oss. Den här är en av de skönheter som finns kvar, från Micke Johansson. SOM vi kommer att sakna den. Visst är den fantastisk!? En sådan glädjespridare! Ni har chansen att knipa den innan det blir finnisage,

och dessa, ljusspridare.

Karoon Khosravis fåglar och flera ägg i nästen finns kvar, alla lika vackra.

En av Mickes ”Tatoo” finns också kvar.

Som vanligt, ring så bokar vi in ert besök- utan att vi blir för många.

Tel 0703109162. Vi ses!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Sista veckan med Micke & Karoon- nästa utställare: Pierre Nilsson