Överraskningarnas dag, stort tack till Skånes Hembygdsförbund & till MN Entreprenad

Sliperiet Gylsboda

… skapade uppfinningsrikt aktivitet utomhus för att stödja och kompensera för det som bara i begränsad grad kunde ske inomhus. Det man lärt i år kommer till nytta under Friluftslivets år, 2021, som nog också kommer att vara präglat av corona.

Att inomhusaktiviterna (konstutställningar, musikprogram och servering) begränsades, möttes med en stor satsning på utomhusverksamhet, så att även den som väntat på att få komma in till utställningarna har haft något vettigt att göra under väntetiden. Utställningarna har också dokumenterats och presenterats på hemsidor. Årets påfrestningar har använts som inspiration för 2021 som är Friluftslivets år, och ska fyllas med utomhusaktiviteter.

Så lyder motiveringen till innovationspriset som vi tilldelats från Skånes Hembygdsförbund. Stort & innerligt tack! Bifogar länkar till tidningarna Norra Skåne och Kristianstadsbladet samt Radio Kristianstad som berättar om det. Igen: TACK Vi är så tacksamma & glada för detta och vi tycker Skånes Hembygdsförbund är fantastiska på att uppmuntra & sporra sina medlemsföreningar att kämpa på i tuffa tider.

https://www.nsk.se/2021/01/14/sliperiet-far-innovationspris/

https://sverigesradio.se/artikel/7646817?fbclid=IwAR3uBsr6NRuOQld_5FJxtYxSkIcSH_A8xR4OhHRt4V04v10sJFgucDIe9BQ

https://www.kristianstadsbladet.se/osby/innovationspris-till-sliperiet-gylsboda-47804ed6/

Och här fick vi en annan fin överraskning. När snön föll tätt kom MN Entreprenad på eget initiativ och plogade upp hela parkeringen till oss. Stort tack, så lyxigt med sådan service utan att vi ens behövt be om det <3 Tack för generös sponsring!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Överraskningarnas dag, stort tack till Skånes Hembygdsförbund & till MN Entreprenad