Tack för uppvaktningen

Föreningen tackar Osby Kommuns Kommunstyrelse för den fina blomman.

Kommunalrådet Niklas Larsson överlämnade blomman som är från Kommunstyrelsen för att uppmärksamma utmärkelsen till Årets Hembygdsförening i landet. Niklas tog en fika & en pratstund med oss i Sliperiet. Malmökeramikern Yvonne Omdal som arbetade i keramikverkstaden fikade med oss och fick vara med och ventilera tankar och idéer kring arbetet med besöksnäring, kultur och utveckling.

Utanför fönstret skymtar två bussar, en från Egons Rör i Urshult och en från Elon i Olofström. Egons rör var & tittade till vårt vattenfilter medan Elon monterade projektor mm. Här är det projektorduken de håller på att hänga upp. Nu kan vi köra filmen som glasblåsaren Micke Johansson kommer att ha med sig till vernissagen.

Flera trevliga kaffegäster har vi haft under dagen, här en som kom i traktor på väg bort till brottet & passade på att stanna till för en fika & så fick han ju se Arnessons utställning samtidigt.

Några kom från Tyskland

och några lämnade en fin hälsning i gruset på vägen <3 <3

Martin & Bea i arbete i keramikverkstaden:

Vi hurrar för Elin idag på 17 års dagen! Hurra!!!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Tack för uppvaktningen