Sista chansen imorgon

I morgon, fredag, är det sista chansen att se Peter Arnessons utställning hos oss. Kl 14.00 bjuder han på några låtar, för att sedan kl 15.00 plocka ner den uppskattade utställningen. Vi har flera som funderar på olika tavlor, påminner om att de som är kvar åker med Arnesson hem imorgon. Det går bra att ringa på tel 0703109162 för den som inte vill/kan komma imorgon, om vi skall be Arnesson lämna kvar någon tavla som ni hämtar sedan. Vi sänker från 50 till 30 pers samtidigt inne hos oss, det gäller även för söndagens vernissage med Micke Johans konstglas tillsammans med Karoon Khosravi. Vi ber alla besökare hjälpa till, vara försiktiga och hålla avstånd. Vid söndagens vernissage planerar vi att ha grillen tänd ute för att minska trycket inne och för den som ev får vänta en stund på att komma in. Vi har diskuterat igenom med de inblandade och landat i att vi med stor försiktighet håller liv i små kulturevenemang.

Vi tackar dagens trevliga besökare och önskar varmt välkomna tillbaka. Trevligt att höra att de sett & uppskattat inslaget om oss i kulturprogrammet Sverige!

Nore överraskade oss med ett besök idag. Nore som föddes 1930 (jo det är sant, men man hade aldrig kunnat gissa att han faktiskt fyller 90 i år!) & som vuxit upp här i Gylsboda och som har så mycket spännande att berätta. Idag hade han sin trevliga granne med sig.

Mats & Per har kämpat på idag bl a med lövblåsen.

Fint blir det när löven kommer bort. Fortfarande är det några löv som hänger kvar på träden, så kanske det kan komma att blir en vända till med blåsen.

Skönt att pusta efter lång dags arbete. Uppfriskande när Elin kommer & bidrar med friska tankar & input när vi ventilerar kommande planer. Bra att någon ser med unga ögon på vad som skulle locka de yngre besökarna.

Mellan våra trevliga besökare har jag filat lite på egna alster, plockat om så vi har koll på podier till vernissagen och tillräckligt med fika & annat i frysarna. Nu skall vi ladda upp med mera handsprit, kol till grillen och så ser vi fram emot morgondagen med Arnesson på plats igen.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Sista chansen imorgon