”Vi har varit på turné..”

Dagen inleddes med fortsatt turné med skyltar om Gylsboda Festival:

Vi är medvetna om väderläget & om det fortsätter på inslagen bana kommer vissa inslag att få justeras pga brandrisken. Vi hoppas & tror att alla besökare har förståelse för detta.

Efter skyltturnén fick vi skynda tillbaka för att ta emot dagens skara av trevliga besökare, flera riktigt långväga. Skylturnén får fortsätta imorgonbitti.

Dagen har bjudit flera överraskningar som gett välkomna avbrott i arbetet. Sigrid kom med morötter i olika vackra färger från egen odling, de satte både färg & smak på lunchen. Olika spännande sorter av sylt och gelé hade hon också med i gömmorna. Rebecka kom & bjöd på raw kanelcheescake, lika god som den är vacker. Om ni har riktig tur kommer den att finnas på rawfoodfikamenyn på Gylsboda Festival.

Göran har arbetat på hög höjd idag. Det har varit full aktivitet verkstadsutrymmena.

37683952_2317239154959204_2700072375071801344_n

Mats & Rudolf planerar & gestikulerar. Här hyvlas det virke till portarna som de håller på att göra om.

Även om fokus ligger på Gylsboda Festival måste vi planera för nästa steg, det fortsatta arbetet med bl a golvet i stora hallen. Nu gäller det att sy ihop med snickare, VVS & el så allt klaffar med tiderna. Sen är det dags att flytta in sten- och mineralsamlingen! Vi har en spännande höst framför oss!

 

 

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för ”Vi har varit på turné..”