Från olika håll, alltid lika roligt!

Dessa fantastiska höstdagar med strålande sol och sprakande symfoni av färger är det roligt att visa runt i ett vackert Gylsboda. Här ett trevligt sällskap från Älmhult som fått veta mer om Gylsboda med sin rika historia kring Diabas, Harry Martinson mm.

Några av dagens besökare hade läst om oss på nätet. Vi visade runt & de hade en fundering på kranarna som fanns runt de gamla brotten, hur såg de ut? I vanlig ordning tipsade vi om att fortsätta färden ner till Svarta Bergen i Hägghult och tittade vidare, där finns också en kran kvar- den som Verner Ericsson från Gylsboda skötte. Historien går ihop.

Ni vet så glada vi är för alla er fina besökare som hittar ut till oss. Dessa besökare är lite mer långväga, från Stockholm.

Flera sällskap från Hässleholm har också besökt oss de senaste dagarna.

Några med anknytning till Peter Arnesson, konstnären som ställer ut hos oss hos oss just nu.

Andra har sett om oss på TV inslaget i kulturprogrammet Sverige!

Ytterligare andra har läst artikeln i Norra Skåne som var inför Arnessons vernissage. Intressant att få veta hur ni fått höra om oss. Många har hört från vänner som besökt oss, det är ju himlens kul att ni rekommenderar vidare. Stort tack!

Oavsett hur ni fått veta om oss är ni alla hjärtligt välkomna!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Från olika håll, alltid lika roligt!