Konst som inspirerar!

Vi önskar trevlig helg & välkomna till alla som vill komma & se mer av Peter Arnessons utställning hos oss. Visst blir man glad av konst som inspirerar till egna tankar och associationer!

Igårkväll fastnade jag i Sliperiepapper långt ut på natten. På dagen hade vi trevliga besökare som tittade runt på både Arnessons utställning och även resten av verksamheten. Här ett härligt gäng från Harlösa som tar en fika.

Sen fick vi mera fint besök, alltid trevligt när konstnär Christer Bording kommer på besök, fina hunden Digge också förstås. Här har vi en som vet hur man polerar Diabas och som varit med när man polerade med helt andra hantverksmässiga metoder än de maskiner vi använder idag!

Diabasen har så många olika ansikten att visa. Här mitt senaste smycke med helpolerad Diabas, bakom ser ni Diabas där tidens tand tillåtits färga den roströdbrun- men bakom det rostiga finns det vackra svarta kvar.

Nu är det ett nytt sällskap på väg in för att se på konst och Diabashistoria.

Trevlig helg!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Konst som inspirerar!