80års firande nybörjare

Paret till vänster ville överraska paret till höger med en upplevelsekväll där den nyblivna 80åringen skulle få prova något nytt- att hugga sten.. Efter att ha tittat runt i Sliperiet blev det först fika.

Och så fick hon då veta att hon skulle hugga sten..

Mörkt och kyligt på kvällen, men hon jobbade med liv & lust och klarade sin uppgift med bravur. Hon fick spräcka en sten som jag sedan färdigställer till ett Vänskapsljus- Bording design. Ett riktigt härligt sällskap som vi är glada att valde att fira hos oss. Det tackar vi för!! Och nybörjaren anmälde sig som frivillig när vi behöver hjälp i stenverkstaden, då kommer hon susande från Malmö & hugger vidare.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för 80års firande nybörjare