Vernissagen i bilder. Tack alla!!

Idag vill vi dela med oss med bilder från en fantastisk dag till alla som inte kunde närvara. Så håll till godo med bildbombning från Peter Arnessons vernissage, där vi njutit av konst, sång, musik, trevliga möten och inte att förglömma- fika. Tack alla som kom, alla som hjälpte till och naturligtvis till konstnären själv.

Full fart i köket hela dagen.

Elin hade kameran med och tog lite bilder på Arnessons verk. Ni är välkomna att se utställningen fram till 6 nov. Har ni förhinder att komma går det bra att kontakta oss om ni är intresserade av någon av de vackra målningarna eller de fantastiska trådskulpturerna. Tack Elin för att vi får använda dina foton här:

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Vernissagen i bilder. Tack alla!!