Idag har det knådats i både kök & keramikverkstad.

Idag har det knådats både i köket & i keramikverkstaden. Här är det Ulla som strör vallmofrön på frallorna, vi tackar för hjälpen med baket idag.

Kanel- och kardemummabullar & bärrutor har vi också fyllt på med i frysen, välkomna till Sliperiets lilla fik! På lördag lockar vi med bredda frallor till Geologins dag och kulturarvsdagen. Flera olika konstnärer är representerade i utställningen också, så det finns mycket att se. Sanna Alwmarks föreläsning ser vi mycket fram emot, kl 13 på lördag.

Knådat lera har Martin gjort i keramikverkstaden idag. Här jobbar han på så han blev alldeles suddig på bilden.

Så piggar vi upp med lite höstblomster som sällskap till konsten i hallen.

En av dagens trevliga besökare tittade i den fantastiska boken vi berättade om i förra veckan, med anteckningar från det dagliga arbetet i brottet från 1910-1917. Jag nämnde att vi önskade att vi kunnat digitalisera den för att säkerställa att ett sådant tidsdokument inte försvinner eller blir förstört i någon olyckshändelse. Då säger hon att det kan jag göra! Så fantastiskt!! Vi tackar innerligt, Ingela!! Tänk om han hade fått veta det, August Ericsson, när han så noggrant präntade ner sina timmar i boken!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Idag har det knådats i både kök & keramikverkstad.