Tack till LNT och till den privata generösa sponsorn

I förmiddags när Elin kom hade hon ett ansikte grovt uppskissat på duken. På eftermiddagen hade ansiktsdragen vuxit fram och de uttrycksfulla ögonen har fått liv. Så roligt att få följa arbetet!

Vi tackar helgens trevliga besökare. Ett fåtal har hamnat på bild, men någon som inte finns med bland bilderna hade en färggrann skjorta på sig. Skjortan finns kvarglömd kvar hos oss. Vi hoppas att den som saknar sin skjorta skall höra av sig till oss.

Här syns två konstnärer som med olika tekniker skapar både bilder och böcker. En med pensel och en med kamera, båda med fantastiskt resultat. Karin Linderoth och Felix Heintzenberg. Vi passade på att diskutera framtida utställningar också.

En ej namngiven generös givare har försett Sliperiet med den här utrustningen som underlättar väldigt mycket när det skall sågas. Föreningen tackar & bockar. LNT hjälpte till med 10% av kostnaden, stort tack för detta och för flaskan med lösningsmedel för penseltvätt som LNT också bjöd på. Tack!

Mycket välkommet med värdefull support till föreningen. Även tillskotten med nya medlemmar är värdefullt, vi hälsar våra nya medlemmar välkomna i föreningen och tackar för engagemanget som visas med vilja att hjälpa till i verksamheten. Speciellt smedjan visas det mycket intresse för bland nya medlemmar, något som får oss att prioritera arbetet med den.

Vi får ofta frågan om hur den pågående pandemin berör oss. Vi kan ta ett exempel som ligger nära i tiden. Den 26 augusti. I kalendern hade vi inbokat en buss med 50 pers på frukost och guidning. På em var nästa buss inbokad med 50 pers em fika och guidning. På kvällen ca 30 pers som bokat middag och guidning. När bokningarna kom kände jag att det blir en tuff dag att fixa med servering & guidning & allt, men vi behövde det så det var en utmaning att anta och fixa. En efter en har så avbokningarna ramlat in. Samtliga bokningar under den dagen är nu avbokade. Så ni förstår att vi tappar brutalt med intäkter. Men då finns det glädjeämnen, med generösa givare som de tidigare nämnda och även helgens trevliga besökare som bokat guidning och som betalade tre gånger så mycket som vi bad om, som stöd till föreningen. Tack, ni är fantastiska!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Tack till LNT och till den privata generösa sponsorn