Brev, besök och tid för TV inslag

Detta är den första av flera sidor intressant information som kom i ett brev tillsammans med en fin hälsning med gratulationer till föreningens utmärkelse, från Ingrid och Kjell-Åke Jönsson i Helsingborg. Vi tackar så jättemycket! Mycket intressant läsning!

Idag tackar vi Helsingborgs Geologisällskap för trevligt besök, Tack också till alla andra trevliga besökare som varit hos oss under dagen.

Nu har Per satt pricken över i´et på vårt lilla ”Intedass” (alltså inte ett utedass..) Den signalröda låsklossen.

Nu skall det göras hälsodryck. Sliperiets Kombucha på gång. Tack Martin för grund-Kombuchan till att starta upp med!

Nu är det klart när inslaget om Sliperiet Gylsboda skall sändas. Ni vet, den där dagen då den lilla micken satt på plats hela dagen & man skulle försöka uppföra sig framför tv-kameran, puh. Men det var ju många fler med under dagen, så jag litar helt på att alla övriga härliga konstnärer som var med vid inspelningen gör inslaget fint och intressant. Det proffsiga TV teamet har säkert klippt ihop godbitarna från dagen. Lördag 29/8 kl 19.00 på SVT1 sänds kulturprogrammet Sverige! De vill gärna att vi hjälper till att sprida infon. Jag försökte tagga alla som var med under inspelningen i ett facebookinlägg om sändningstiden, men det lyckades naturligtvis inte.. Men nu vet ni tid & kanal, så ni kan sprida infon. Tack!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Brev, besök och tid för TV inslag