Lite begränsade

I morgon torsdag är våra möjligheter att ta riktigt väl hand om våra besökare lite begränsade. Vi kommer att ha SVT för inspelning hos oss under dagen och blir därmed lite begränsade, hoppas på förståelse för detta. Tack!

Idag har Yvonne & Martin förberett för sitt arbete i keramikverkstaden och snyggat till i hyllan. Fina idéer om förvaring till Veranenbladen kom de upp med och rengjorde fina gamla trälådor för ändamålet.

Yvonnes Pallahant blir en av de första att glaseras i Sliperiets nya keramikverkstad.

Martins krukor står också på tur, här på hans vackra arbetsbord.

Här ett prov på Mettes keramik

Christer & Cecilia Bording kom med några av Christers skulpturer. Visst var det ”Tankevandring” denna heter? För att tankarna vandrar sin egen väg när man tittar på den. Vem är det som står där? På väg någonstans?

Kaffepaus. Kass bild där skuggan gömmer Yvonne på bordets bortre gavel och Christer & Cecilia mittemot varandra vid bordet. Mette & Martin syns bättre i solens sken.

Hur fint var det inte att starta dagen med en besökare som kom med en fin blomma & gratulerade till utmärkelsen föreningen fick förra helgen! Tack snälla Rose Marie Lauterbach <3

Tackar både nya och

återkommande besökare som varit hos oss idag.

En påbörjad målning av Elin, som hon skall jobba vidare på i morgon.

Här en Peter Arnesson målning som han lottade ut idag. Peter som kommer & ställer ut hos oss i Sliperiet i Oktober. Det ser vi fram emot. Lycklig vinnare av verket blev jag, whoop, whoop!

Nya blommor till blomsterstenen, väldoftande flox.

Jaha, det blev minsann mörkt ikväll också innan det var dags att säga hej då Sliperiet, vi ses imorn!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Lite begränsade