Det vill ni inte missa!

Vår utställningsplats inne på LGIF´s Loppis har vi flyttat fram vid entrén idag. Vi tackar Tommy J & LGIF för den fina platsen. Alla de olika mineralerna packades ner, hyllorna lyftes ut & putsades för att läggas på plats när skåpen flyttats. Sen sorterade vi in alla mineraler igen & så på med skjutdörrarna (det var inte det enklaste, men med bra teamwork så kom de på plats). Våra sommarjobbare jobbade på bra och det gick så mycket fortare när vi var flera som hjälptes åt. Elin & Abdullah fick sedan klura på vars ett upcyclingprojekt som de fick grundmaterialet till, det skall bli så spännande att följa vad det blir. Kom på vernissagen 1-2 aug så får ni se alla kreativt återbrukade produkter. Den helgen vill ni inte missa, det lovar vi!

Vid Sliperiet kom Britt förbi med en gåva till föreningen. Tack snälla Britt för böckerna!

Trevliga besökare kom långväga för att njuta av mineralsamlingen.

Flera besökare är pigga på kursverksamhet hos oss, det gillar vi! Det kommer efter hand, så håll koll & fortsätt komma med önskemål!

Vi har fortsatt vår jakt på ogräs, sommarjobbarna & jag. Visst blir det fint!

De trevliga ungdomarna som skall jobba med turistinformation på kontaktcentret i Osby kom förbi, det kommer de att sköta med bravur.

Nu laddar vi som anmält oss till blomsterbindningen för en kväll i Sliperiet inför midsommar då vi skall göra vars en fin blomsterkrans. Har du missat att anmäla dig, men vill gärna vara med? Det ser ju ut som att vi skall kunna vara ute & då kan vi sprida ut oss bra, så slå en pling & kolla läget. Vår florist är väldigt flexibel & bra. Vi ses!

18 juni kl 18.30 Kurs, bind din blomsterkrans till midsommar. Under ledning av floristen Martin får vi lära oss att binda en vacker blomsterkrans till midsommar. Material ingår, liksom kaffe & kaka till fikapausen. Kostnad 350 kr. 

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Det vill ni inte missa!