Glad nationaldag 6 juni.

Med en bild på en härlig blomsteruppsättning från förra året som Anette gjorde önskar vi en fin nationaldag. Vi önskar även fina dagar till alla som skall fira student, födelsedagar & annat till helgen. Grattis!

De senaste dagarna i Sliperiet har varit fyllda med trevliga besökare, planeringsmöten, styrelsemöte och pappersarbete. Och så lite Diabas- och silverarbete mellan varven. Principen att aldrig göra två likadana får frångås när det handlar om örhängen.

”Kameleonten” som Olle som gjort stommen kallar den skall bli ett smyckesställ. Jag som blivit bekväm och gärna vill hålla mig i Sliperiet har tackat ja till en inbjudan att ställa ut i Malmö till hösten, mer om det senare. Då skall i alla fall smyckesstället få följa med!

Såhär långt är det målat, nu skall det byggas en fot så det står stadigt.

Vi får mycket frågor kring upcyclingprojektet ni kunnat läsa lite om här. Ett förslag på inbjudan har skickats för godkännande hos LGIF som är vår samarbetspartner via deras butik. Så fort de sagt ok till den kommer inbjudan att gå ut, så att ni som ligger i startgroparna för att delta skall kunna börja anmäla er.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Glad nationaldag 6 juni.