Påminner om bindning av blomsterkrans.

Påminner om Sliperiets första kurs i att binda blomsterkrans, precis lagom till att göra oss midsommarfina. Kvällen innan midsommarafton samlas vi kl 18.30 i Sliperiet. När vi går hem har vi med oss finaste egenhändigt skapade blomsterkransen till midsommarfirandet. Martin som är florist guidar oss genom processen. Pris 350 kr, inkl material. Och så får vi ju ha en liten paus med kaffe & kaka- det ingår också. Ett fåtal platser kvar, bokas på medlem@sliperietgylsboda.se. Martin har hållit många kurstillfällen av denna typen, då i den egna blomsterbutiken i Köpenhamn. Vi är så glada att kunna erbjuda sådan kompetens när ni kommer på kurs hos oss!

Vi har börjat ladda upp för att ha hembakade godsaker att stoppa i kaffekorgarna som skall kunna bokas för picnicsugna besökare i sommar.

Sliperiets lilla odling växer så man ser skillnaden från dag till dag. Vilken växtkraft!

Vackert väder inbjuder till utomhusarbete. När solen gassar på södergaveln åker polermaskinen fram. Några besökare var snabbare än jag, så jag han inte få av den alldeles förstora regnrocken från militärt överskottslager & gummistövlarna. Nå ja, besökarna fick sig ett gott skratt, det får vi bjuda på.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Påminner om bindning av blomsterkrans.