Omedveten inspiration?

Vår huvudentré. Med Hiroshi Koymamas svarta knapp som det vackraste smycke intill ingången.

Har jag kanske utan att tänka på det inspirerats av knappen när jag gjorde ringen? Jag hade inte reflekterat över det själv, men syrran såg det direkt. Så kan det nog vara, att inspirationen omedvetet kommit från den vackra knappen som jag går förbi och beundrar varje dag.

Tänkte att jag skulle göra en ring som skulle gå fint tillsammans med det stela halsbandet och det ringlande armbandet. Men det undermedvetna har nog varit med och påverkat designen.

Våra härliga besökare berikar oss på alla sätt, även med språkövningar. Här är det danska och tyska som dryftas.

Så påminner vi om pop up restaurangen, ni ser all info om datum och meny i förra inlägget. Ett fåtal platser finns kvar på lördagskvällen och till söndagslunchen har ni fortfarande möjlighet att boka. Missa nu inte detta när det väl händer något lite extra, det är ju inte varje dag vi har en gästande kock som gör en specialare pop up!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Omedveten inspiration?