Vad har ni för favoriter?

Hon har tilldelats epitetet ”2000-talets Jenny Nyström”. Men hon är mycket mer än så, Karin Linderoth. Barnboksförfattare & konstnär med stort intresse & bred kunskap om insekter, blommor och mycket mer. Vi vet att vi måste värna om de viktiga små humlorna, de som är norra halvklotets viktigaste pollinerare. Här har Karin placerat små humlor på några av mina Diabasstenar. Till varje humleart har hon gjort ett presentationskort.

Nu är vi jättenyfikna! Berätta för oss, vad tycker ni? Är det någon annan insekt ni vill se, kanske en skir fjäril eller vad har ni för favoriter?

I Sliperiet varvar vi arbetet med skapandet med städning, renovering och planering. Och så blir det lite tillverkning av Bordinglyktor & annat. Visst är de fina! Extra trevliga som presenter blir de i sina fina trälådor från Allt Möjligt Verkstaden.

Nu önskar vi alla en fin helg, njut av våren och ta vara på allt som fortfarande fungerar- samtidigt som vi håller avstånd & tar hänsyn till alla försiktigthetsåtgärder.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Vad har ni för favoriter?