Nästan som en tidsmaskin!

Kassabok, minnesanteckningar och beställningar från 1905 var något av vad som fanns i skatten av gamla dokument från brottet som Krister Olsson kom med efter sin vindsrensning. Där fanns även ritningar på olika slägghuvud och annat spännande. En sak som slår en är vilken vacker handstil som finns i alla böckerna. Allt detta lämnade han till föreningen. Tack! Det känns nästan som vi fått tillgång till en tidsmaskin när vi flyttas tillbaka till tidigt 1900tal när vi bläddrar bland dokumenten.

Sen kom Rudolf & Sigrid med nästa överraskning till föreningen. Sigrid fyllde på med mängder av nya fina disktrasor.

Handgjorda shoppingkassar, sockor och glasunderlägg har hon också gjort, allt för att stötta föreningen då hela summan går oavkortat till föreningen när ni handlar- och här kan ni fynda! Eller vad sägs om en disktrasa för 20 kr som ni kan använda hur länge som helst, bara stoppa den i tvättmaskinen så är den som ny igen. Och varma sköna fina sockor för 100 kr paret! Väskorna kostar också bara 100 kr och de är väldigt rymliga och superfina. Tack!

Rudolf lånade polermaskinen, han jobbar med en vacker gravsten till en katt.

Så har vi de viktiga kaffepauserna.

Igår var det också trevlig kaffepaus, då med kassör Lotta som hämtade veckans skörd med räkningar.

Vårfloden gav mersmak. För att det strömmande vattnet i silver skall hållas på plats borrar jag hål i Diabasen & lödar på ett stift på silvret som passar ner i hålet.

Känns som idén kan varieras i det oändliga & man vill bara testa mer & nya varianter!

Med det önskar vi en fortsatt fin helg.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Nästan som en tidsmaskin!