Silvervingad Diabasfjäril

Den sällsynta och hotade arten Silvervingad Diabasfjäril har siktats i Gylsboda idag. Kanske är det den milda vintern som gjort det gynnsamt för den ovanliga skönheten.

Vi har flyttat in lite vårblomster för att få fjärilen att fortsätta trivas hos oss i Sliperiet.

Utifrån har hörts ljuv musik. Besökare som här skymtar genom fönstret, spelandes på Bodo Langners klangspel i Diabas. På väggarna syns Johan Schmitz naturfoton, framför fönstret ljusstake Zig Zag och värme/kylplatta ur Bordings design. Det går bra att kontakta oss om det är något ni är intresserade av att se bättre bilder på, nu när vi uppmanas begränsa oss i turistande.

Vi påminner också om att för besökare som vill hålla sig utomhus och som vill ha något att hitta på finns den fina Boulebanan att spela på.

Vi får fortsätta anpassa oss efter den verklighet vi lever i just nu. Den virtuella påskrundan i Göinge fortsätter att byggas upp, för att kunna bjuda en trevlig påskrunda som ett substitut när de fysiska rundorna inte kan genomföras. Adressen kommer att presenteras här närmare påsk. Var rädda om er & om varandra!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Silvervingad Diabasfjäril